Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji 120g

Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji 120g,Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Tyto file

Cena s DPH 65 Kč
-+
Kategorie: Tuňák
Kód: aveiro5
Záruka:
Výrobce: Aveiro

Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji 120g

Tuňák Aveiro

Ručně zpracovávané filety z tuňáka pruhovaného v extra panenském olivovém oleji

Výrobce: Aveiro
Složení: Tuňák pruhovaný, olivový olej, extra panenský olivový olej, sůl
Země původu: Portugalsko

Tuňák Aveiro

Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Tyto filety jsou velmi chutné a snadno stravitelné, navíc obohacené o typickou vůni a chuť olivového oleje. Jsou výbornou pochoutkou pro všechny milovníky ryb, své místo si jistě najdou i v jídelníčku gurmánů.

Tuňák Aveiro

Naše společnost je součástí skupiny rodinných firem z oblasti strategicky položeného  portugalského  přístavního  města  Aveiro.  Historie  firmy  se začala psát v roce 1928 s hlavním zaměřením na rybolov v dálných vodách, a tak od počátku byly lodě vysílány až k neposkvrněným vodám Grónska. Dnes již patříme mezi největší portugalské společnosti podnikající v oblasti rybářského průmyslu. Velmi si vážíme naší skoro 90leté existence a hrdě neseme dědictví našich otců a praotců.Hluboce  si  ceníme  každého  zákazníka,  malého  či  velkého,  a  vkládáme nejvyšší  důraz  na  zákaznické  služby.  Velikost  naší  firmy  nám  umožňuje unikátní  flexibilitu  a  schopnost  přizpůsobit  se  individuálním  potřebám našich  odběratelů  a  to  bez  ohledu  na  velikost  objednávky  či  finální destinace.  Naše  produkty  jsou  ztělesněním  našeho  postoje  k  vyvážení moderních technologií s tradiční výrobou. Když jde o kvalitu, žádný detail není malý.

Tuňák Aveiro

Za  těch  více  než  50  let  se  ovšem  naše  strategie  a  management změnily, a tak dnes zpracováváme pouze tuňáky a tresky. Co se ale nezměnilo,  je  tradiční  ruční  výroba  a  nejkvalitnější  ingredience. Jediné stroje, které používáme, jsou ty na naplnění konzervy olejem a její sterilní uzavření.

káva