Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji s pomerančem a celým kouskem skořice 120g
Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji s pomerančem a celým kouskem skořice 120g,Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti, tím se stává zdravě
Cena s DPH | 68 Kč |
Aveiro FILETY z tuňáka v olivovém oleji s pomerančem a celým kouskem skořice 120g
Objevte naprosto novou chuť tuňáka. Ručně zpracovávané filety z tuňáka pruhovaného v olivovém oleji, s příchutí pomeranče a skořice.
Výrobce: | Aveiro |
Složení: | Tuňák pruhovaný, olivový olej, extra panenský olivový olej, měsíček pomeranče,skořice celá, sůl |
Země původu: | Portugalsko |
Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti, tím se stává zdravějším pro lidský organismu. Filety jsou obohacené o silné aroma šťavnatého pomeranče, doplněné o neméně výraznou chuť skořice. Nejedná se o žádnou umělou chuť, neboť v každé konzervě naleznete měsíček pomeranče a celý kus skořice.
Naše společnost je součástí skupiny rodinných firem z oblasti strategicky položeného portugalského přístavního města Aveiro. Historie firmy se začala psát v roce 1928 s hlavním zaměřením na rybolov v dálných vodách, a tak od počátku byly lodě vysílány až k neposkvrněným vodám Grónska. Dnes již patříme mezi největší portugalské společnosti podnikající v oblasti rybářského průmyslu. Velmi si vážíme naší skoro 90leté existence a hrdě neseme dědictví našich otců a praotců.Hluboce si ceníme každého zákazníka, malého či velkého, a vkládáme nejvyšší důraz na zákaznické služby. Velikost naší firmy nám umožňuje unikátní flexibilitu a schopnost přizpůsobit se individuálním potřebám našich odběratelů a to bez ohledu na velikost objednávky či finální destinace. Naše produkty jsou ztělesněním našeho postoje k vyvážení moderních technologií s tradiční výrobou. Když jde o kvalitu, žádný detail není malý.
Za těch více než 50 let se ovšem naše strategie a management změnily, a tak dnes zpracováváme pouze tuňáky a tresky. Co se ale nezměnilo, je tradiční ruční výroba a nejkvalitnější ingredience. Jediné stroje, které používáme, jsou ty na naplnění konzervy olejem a její sterilní uzavření.