Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Valrhona CARAMELIA s křupavými perličkami 36 % 85 g

 

Valrhona mléčná čokoláda caramelia 35 % 85 g,Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitn

Cena s DPH 86 Kč
Skladem 6 ks

množství 
 
 
Kategorie: Čokoláda
Kód: Čokoláda valhona10
Záruka:
Výrobce: Valrhona
 
 

Valrhona mléčná čokoláda caramelia 35 % 85 g

Valrhona vytvořil Caramélii, aby z neodolatelné karamelové hlavní scény udělala skvělou čokoládu. Na rozdíl od čokoládových čokolád s příchutí karamelu vytvořila Valrhona vynikající krémovou texturu tím, že vyrobila skutečný karamel vyrobený z odstředěného mléka a másla jako hlavní složky.

čokoláda

Trvalo mnoho lahodných experimentů v testovací kuchyni a několik let výzkumu, aby se vytvořil reprodukovatelný recept pro výrobu ve velkém měřítku. Tento „Création Gourmande“ se vyznačuje hladkou a krémovou texturou, která je mimořádně vhodná pro formovací procesy.

Karamelové a solené karamelové tóny: Lákavá kombinace křupavých obilných perel a Caramélie, mléčné čokolády s nádechem smetanového karamelu a nádechem kakaa.

Valrhona mléčná čokoláda caramelia s obsahem kakaa 36 % a kousky obilných perel.

čokoláda

Stala se velkou klasikou mezi tmavými čokoládovými čokoládami. GUANAJA odstartovala kolekci „Mariages de Grands Crus“ společnosti Valrhona a v průběhu let se stala legendou čokolády a ukázkou Valrhony pro její mistrovství a odbornost. Jako definitivní důkaz odhodlání Valrhony chutnat je GUANAJA oblíbená mezi špičkovými kuchaři a řemeslníky po celém světě a její bezkonkurenční chuťový profil vždy potěšil i ty nejnáročnější chutě.

Obsah kakaa: 35%

Váha: 85 g

čokoláda

Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čokolády s komplexní, vyváženou a konzistentní čokoládouvou chutí. Tato mise excelence pokračuje,když gastronomické tradice renomovaného údolí Rhôny najdou požitek v každé chutnající vůni vynikající čokolády Valrhony. Téměř za sto let Valrhona vytvořila řadu jedinečných a rozpoznatelných aromatických profilů zdokonalením technik pro zvýšení chuti vzácných kakaových bobů pěstovaných na půdě mistrovsky vybrané pro svoji potřebu.

čokoláda

V dnešní době se přední cukráři a náročnější labužníci spoléhají na odborné znalosti společnosti Valrhona, aby zažili to nejlepší,co čokoláda může být.

 
 

káva