Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Valrhona hořká čokoláda tainori 64 % 85 g

 

Valrhona hořká čokoláda tainori 64 % 85 g,Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitn

Cena s DPH 86 Kč
Skladem 6 ks

množství 
 
 
Kategorie: Čokoláda
Kód: Čokoláda valhona11
Záruka:
Výrobce: Valrhona
 
 

Valrhona hořká čokoláda tainori 64 % 85 g

Slunečné podnebí a pravidelné deště Santo Domingo vytvářejí úrodnou půdu, která živila její historické lesy a sady, což z ní činí ideální zemědělskou půdu pro pěstování kakaa. Valrhona již deset let kurátoruje dokonalé pěstební podmínky a buduje silné vztahy s dominikánskými výrobci, aby vytvořila výrazné kakao a rozšířila paletu vynikajících čokolád.

čokoláda

Valrhona využívá odborné znalosti a praktický přístup se svým místním partnerem k výběru nejlepších kakaových bobů na ostrově. Spojili úsilí o dokonalé exkluzivní fermentační a sušící metody, aby vytvořili toto vynikající kakao a dodali TAÏNORI jeho zvláštní charakter.

Ovoce a intenzita : Taïnori postupně odhaluje vůně čerstvého žlutého ovoce následované tóny pečeného sušeného ovoce, které připomíná čerstvě upečený chléb.

Valrhona hořká čokoláda tainori s obsahem kakaa 64 %

čokoláda

Stala se velkou klasikou mezi tmavými čokoládovými čokoládami. GUANAJA odstartovala kolekci „Mariages de Grands Crus“ společnosti Valrhona a v průběhu let se stala legendou čokolády a ukázkou Valrhony pro její mistrovství a odbornost. Jako definitivní důkaz odhodlání Valrhony chutnat je GUANAJA oblíbená mezi špičkovými kuchaři a řemeslníky po celém světě a její bezkonkurenční chuťový profil vždy potěšil i ty nejnáročnější chutě.

Obsah kakaa: 64%

Váha: 85 g

čokoláda

Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čokolády s komplexní, vyváženou a konzistentní čokoládouvou chutí. Tato mise excelence pokračuje,když gastronomické tradice renomovaného údolí Rhôny najdou požitek v každé chutnající vůni vynikající čokolády Valrhony. Téměř za sto let Valrhona vytvořila řadu jedinečných a rozpoznatelných aromatických profilů zdokonalením technik pro zvýšení chuti vzácných kakaových bobů pěstovaných na půdě mistrovsky vybrané pro svoji potřebu.

čokoláda

V dnešní době se přední cukráři a náročnější labužníci spoléhají na odborné znalosti společnosti Valrhona, aby zažili to nejlepší,co čokoláda může být.

 
 

káva