Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Valrhona čokoláda Manjari 64 % 70 g

 

Manjari má prvotřídní čerstvou tortitu červeného ovoce a jemně končí pečenými ořechy.

Cena s DPH 78 Kč
Skladem 6 ks

množství 
 
 
Kategorie: Čokoláda
Kód: Čokoláda valhona12
Záruka:
Výrobce: Valrhona
 
 

V severní části Madagaskaru protéká řeka Sambirano z vysočiny a vytváří úrodnou nivovou planinu. Východní větry překračují tento malý kousek nebe a dodávají vlhkost, kterou kakaové stromy potřebují pro optimální růst. Stromy, které se dokonale přizpůsobily těmto jedinečným pěstitelským podmínkám, byly zde pěstovány po celá desetiletí.

čokoláda

V 80. letech začala Valrhona zkoumat Indický oceán, aby vyvinula novou chuť kakaa. V roce 1990 vytvořila Valrhona svůj 1. Grand Cru de Terroir, MANJARI, aby vyzdvihla tehdy relativně neznámý charakter bobů pěstovaných na Madagaskaru a téměř okamžitě se stala jednou ze svých velkých klasik díky svému pikantnímu a ovocnému profilu, který je charakteristický pro madagaskarské boby.

Ovoce a intenzita : Taïnori postupně odhaluje vůně čerstvého žlutého ovoce následované tóny pečeného sušeného ovoce, které připomíná čerstvě upečený chléb.

čokoláda

Stala se velkou klasikou mezi tmavými čokoládovými čokoládami. GUANAJA odstartovala kolekci „Mariages de Grands Crus“ společnosti Valrhona a v průběhu let se stala legendou čokolády a ukázkou Valrhony pro její mistrovství a odbornost. Jako definitivní důkaz odhodlání Valrhony chutnat je GUANAJA oblíbená mezi špičkovými kuchaři a řemeslníky po celém světě a její bezkonkurenční chuťový profil vždy potěšil i ty nejnáročnější chutě.

Obsah kakaa: 64%

Váha: 70 g

čokoláda

Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čokolády s komplexní, vyváženou a konzistentní čokoládouvou chutí. Tato mise excelence pokračuje,když gastronomické tradice renomovaného údolí Rhôny najdou požitek v každé chutnající vůni vynikající čokolády Valrhony. Téměř za sto let Valrhona vytvořila řadu jedinečných a rozpoznatelných aromatických profilů zdokonalením technik pro zvýšení chuti vzácných kakaových bobů pěstovaných na půdě mistrovsky vybrané pro svoji potřebu.

čokoláda

V dnešní době se přední cukráři a náročnější labužníci spoléhají na odborné znalosti společnosti Valrhona, aby zažili to nejlepší,co čokoláda může být.

 
 

káva