Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

syrovátka+podmáslí 600g

 

syrovátka+podmáslí 600g instantní nápoj v prášku Syrovátka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě sýrů nebo tvarohu. Její barva je žlutozelená, což je způsobeno přítomností vitaminu lactoflavinu. Neobsahuje tuky a soli, obsahuje v

Cena s DPH 129 Kč
Skladem 4 ks

množství 
 
 
Kategorie: Muskulvit syrovátka
Kód: syrovátka+p1
Záruka:
Výrobce: Maxdiet
 
 

syrovátka+podmáslí 600g

lahodná sladká syrovátka bez příchutí+podmáslí 20% +kolagen 5%

syrovátka+podmáslí

Syrovátkový nápoj s kolagenem. Nasypeme 1 polévkovou lžíci 20 g sušené syrovátky do  2 dcl teplé vody,rozmícháme na kašičku a dolijeme vodou. Pro studenou vodu použijeme mixér nebo šejkr.

syrovátka+podmáslí

 Z balení  připravíte 30 nápojů

 syrovátka+podmáslí

doporučené dávkování 1-2 nápoje denně

 syrovátka+podmáslí

Nejlépe chutná syrovátka ledově vychlazená nebo smíchaná s čerstvými ovocnými či zeleninovými šťávami.

 

Syrovátka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě sýrů nebo tvarohu. Její barva je žlutozelená, což je způsobeno přítomností vitaminu lactoflavinu. Neobsahuje tuky a soli, obsahuje však mnoho kvalitních bílkovin a ve vodě rozpustné vitamíny a mléčný cukr.Přírodní produkt bez konzervačních látek.

 

 Kolagenní bílkovina (hydrolyzát želatiny)

 

zdroj širokého spektra aminokyselin a peptidů.Představuje zásobník aminokyselin a biogenních peptidů.Ze všech bílkovin je kolagenní bílkovina nejbohatším zdrojem argininu. Jeho obsah je troj- až pětinásobný oproti jiným bílkovinám. Obsahuje také poměrně velké množství lysinu, glycinu a glutaminu.

 

 podmáslí instant 20%

Podmáslí je mléčný výrobek, který vzniká jako druhotný produkt při výrobě másla.Používá se také v kosmetice. Obsah tuku předurčuje podmáslí k tomu, aby se řadilo k ideálním potravinám. Obsahuje mléčné bílkoviny které dokážeme zpracovat až z 85 %. Aminokyselinami přispívá k výstavbě svalů a buněčných stěn. Podmáslí obsahuje i mnoho vápníku.V podmáslí se nachází dokonce 2× víc lecitinu než v plnotučném mléce. Mléčný cukr je ideálním dodavatelem energie s dlouhodobým efektem,napomáhá trávení a podporuje vstřebávání minerálních látek vápníku a hořčíku.

 

alergeny -laktoza ,mléčné proteiny

 
 

káva