Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Mauro Caffé De Luxe mletá Káva 250 g

 

Mauro Caffé De Luxe mletá Káva 250 g,Špičkový produkt nejvyšší třídy, směs nejkvalitnějších káv arabica a robusta (70% arabica, 30% robusta) – určen pro všechny milovníky krémového a smetanového espressa s jemným čokoládovým ar

Cena s DPH 175 Kč
množství 
 
 
Kategorie: Mauro
Kód: mauro9
Záruka:
Výrobce: Mauro
 
 

Mauro Caffé De Luxe mletá Káva 250 g

Špičkový produkt nejvyšší třídy, směs nejkvalitnějších káv arabica a robusta (70% arabica, 30% robusta) – určen pro všechny milovníky krémového a smetanového espressa s jemným čokoládovým aroma.

káva Mauro

Tehdy tam Demetria Mauro, zakladatel firmy, nainstaloval malý použitý pražící stroj na pražení kávy o kapacitě 20 kg na jedno pražení.

Byly to těžké roky války, oblast byla historicky v depresi a kapitál k dispozici prakticky neexistoval, ale Demetria Mauro měl štěstí, jelikož pocházel ze zámožné obchodní rodiny. Jediným jeho nedostatkem bylo postižení z dětství, kdy takřka přišel o zrak.

káva Mauro

Tento hendikep ovšem překonal díky obrovskému pracovnímu nasazení a snaze po dokonalosti. Čím hůře viděl tím více se, ovšem věnoval práci v továrně, kde trávil dlouhé roky a snil o tom, že vybuduje velký podnik s tou nejlepší kávou na světě. Což se mu v mnoha směrech i podařilo.

káva Mauro

Demetria Mauro jako první začal používat balení kávy pod svojí značkou v jednotlivých předvážených sáčcích, což se do té doby nepoužívalo a káva se prodávala vážená. Již v roce 1958 jeho továrna produkovala přes tunu kávy denně, ale ani to nestačilo na uspokojení poptávky. Proto se celá firma v roce 1958 přestěhovala do nových prostor na Via Borrace,kde měla k dispozici 10.000 m2 ploch.

káva Mauro

Další jeho prvenství spočívalo v tom, že neustále vyvíjel nové stroje a postupy. Současně vedl velmi úspěšnou reklamní kampaň a dokonce jako první výrobce kávy využil televizi jako reklamní kanál. Výběrem kvalitních zrn pocházejích z nejlepších plantáží Brazílie, Indie a Střední Ameriky vzniká káva s plnou chutí a intenzivním aroma. Každý druh se praží zvlášť, pomalu a opatrně v rotujícím bubnu, který zajišťuje optimální stupeň pražení jednotlivých kávových zrn a tím poskytuje nejlepší kvalitu. Jako výsledek, představuje měkké, elegantní espresso s plným aroma, chutí a vynikající měkkou krémovou pěnou.

 

 
 

káva