Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Mauro Caffé BIOFAIRTRADE zrnková Káva 1 kg

Mauro Caffé BIOFAIRTRADE zrnková Káva 1 kg
 
 

Mauro Caffé BIOFAIRTRADE zrnková Káva 1 kg,Jedná se o směs nejlepších arabic z vysokohorských plantáží Střední a Jižní Ameriky, která vás nadchne sladkými tóny ovoce a aromatickou vůní květin.

Cena s DPH 539 Kč
množství 
 
 
Kategorie: Mauro
Kód: mauro3
Záruka:
Výrobce: Mauro
 
 

Mauro Caffé BIOFAIRTRADE zrnková Káva 1 kg

Jedná se o směs nejlepších arabic z vysokohorských plantáží Střední a Jižní Ameriky, která vás nadchne sladkými tóny ovoce a aromatickou vůní květin.

Díky procesu pražení, který je pro Caffé MAURO typický (tzv. "slow roasting" - pomalé pražení po dobu 15 až 18 minut, kdy se přirozené cukry zkaramelizují), oceníte i u této kávy bohatou cremu krásné zlatavé barvy.

Káva Mauro

Byly to těžké roky války, oblast byla historicky v depresi a kapitál k dispozici prakticky neexistoval, ale Demetria Mauro měl štěstí, jelikož pocházel ze zámožné obchodní rodiny. Jediným jeho nedostatkem bylo postižení z dětství, kdy takřka přišel o zrak. Tento hendikep ovšem překonal díky obrovskému pracovnímu nasazení a snaze po dokonalosti. Čím hůře viděl tím více se, ovšem věnoval práci v továrně, kde trávil dlouhé roky a snil o tom, že vybuduje velký podnik s tou nejlepší kávou na světě. Což se mu v mnoha směrech i podařilo.

Káva Mauro

Demetria Mauro jako první začal používat balení kávy pod svojí značkou v jednotlivých předvážených sáčcích, což se do té doby nepoužívalo a káva se prodávala vážená. Již v roce 1958 jeho továrna produkovala přes tunu kávy denně, ale ani to nestačilo na uspokojení poptávky. Proto se celá firma v roce 1958 přestěhovala do nových prostor na Via Borrace,kde měla k dispozici 10.000 m2 ploch.

Káva Mauro

Další jeho prvenství spočívalo v tom, že neustále vyvíjel nové stroje a postupy. Současně vedl velmi úspěšnou reklamní kampaň a dokonce jako první výrobce kávy využil televizi jako reklamní kanál. Výběrem kvalitních zrn pocházejích z nejlepších plantáží Brazílie, Indie a Střední Ameriky vzniká káva s plnou chutí a intenzivním aroma. Každý druh se praží zvlášť, pomalu a opatrně v rotujícím bubnu, který zajišťuje optimální stupeň pražení jednotlivých kávových zrn a tím poskytuje nejlepší kvalitu. Jako výsledek, představuje měkké, elegantní espresso s plným aroma, chutí a vynikající měkkou krémovou pěnou.

Káva Mauro
 
 

káva