Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

La Brasiliana Oro Blue 1kg zrnková káva

La Brasiliana 1kg zrnková káva
 
 

La Brasiliana Oro Blue 1kg zrnková káva Nádherně plná a sladší chuť, velmi pěkná crema a střední obsah kofeinu dávají této kávě jednoznačné předpoklady, aby se stala vaší nejoblíbenější značkou. Směs ze 70% káv Arabica a 30% R

Cena s DPH 469 Kč
Skladem 5 ks

množství 
 
 
Kategorie: La Brasiliana
Kód: La Brasiliana2
Záruka:
Výrobce: káva
 
 

 La Brasiliana Oro Blue 1kg zrnková káva

Nádherně plná a sladší chuť, velmi pěkná crema a střední obsah kofeinu dávají této kávě jednoznačné předpoklady, aby se stala vaší nejoblíbenější značkou. Směs ze 70% káv Arabica a 30% Robusty

La Brasiliana

Torrefazione La Brasiliana sídlí v italské Ferraraře. Její zakladatel Alessandro Govoni se dlouhé roky snažil namíchat tu nejlepí kávovou směs, ve které bude optimální kvalita pražé kávy se srdcem a vášní míst ze kterých pochází. Toto se mu plně podařilo v druhu Marfisa, která je jednou z nejlepších v celé itálii. Další v řadě je určitě Oro Blue.

 La Brasiliana

Tento kolem Ferrary je velmi oblíbeným místem řady dalších dobrých pražíren kávy, nicméně, La Brasiliana je jednoznačně tou nejlepší. K výrobě se používají jen ty nejlepší kávy Arabica a Robusta. Oro Blue má v základu směs o poměru 80% Arabiky a 20% Robusty. Směs tvoří pouze prvotřídní káva vzniklá, vytříděním všech popraskaných, nezralých či jiným způsobem poškozených bobů.

 La Brasiliana

V Itálii je La Brasiliana Oro Special Blue tou nejprodávanější kávou značky La Brasiliana. Pravděpodobně i proto, že se nejedná o klasickou kávu, ale o kávu s jemně kořeněnou vůní, plnou a elegantní chutí a lehce čokoládovým dozvukem. Vzhledem k podílu jedinečných káv Robusta jde o velmi mastnou směs díky čemuž má káva úžasnou plnou chuť a cremu.

 La Brasiliana

Jednotlivé druhy káv se samostatně praží pomalým pražením v malých dávkách a při konstantní teplotě v pražících kotlích technologie Rommel. Tímto způsobem je pražena každá odrůda zvlášť aby se z každé složky výsledné směsi dostalo do chutě maximum. Teprve po vychladnutí se jednotlivé druhy pražené kávy smíchají a vytvoří tak jedinečnou chuť. Tato technologie je sice výrazně nákladnější a náročnější na přesnost, ale výsledný efekt na kvalitu kávy je nedocenitelný. Káva má jedinečně harmonickou a vyrovnanou chuť, s jemných nádechem ovocného aroma a velmi příjemným dozvukem v ústech.

 

Zástupci společnosti La Brasiliana si sami jezdí nakupovat vypěstované kávové boby na plantáže výrobců do vysokohorských oblastí střední a jižní Ameriky. Jednotlivé druhy káv se poté samostatně praží pomalým pražením v malých dávkách a při konstantní teplotě v pražících kotlích technologie Rommel. Tato káva má nižší obsah kofeinu, ale vynikající plnou chuť. Tímto způsobem je pražena každá odrůda zvlášť aby se z každé složky výsledné směsy dostalo do chutě maximum. Teprve po vychladnutí se jedotlivé druhy pražené kávy smíchají a vytvoří tak jedinečnou chuť. Tato technologie je sice výrazně nákladnější a náročnější na přenost, ale výsledný efekt na kvalitu kávy je nedocenitelný. Káva má jedinečně harmonickou a vyrovnanou chuť s jemných nádechem ovocného aroma a velmi příjemným dozvukem v ústech.

 

V současné době tuto pražírnu vedou Giancarlo Govoni a Pierluigi Govoni. V posledním roce prošla takto pražírna zásadní rekonstrukcí. Od změny loga až po snahu soustředit se na vzdělávání v oblasti přípravy kávy dělají ze značky La Brasiliana jednu z nejdinamičtěji se rozvýjejících pražíren.

 

 
 

káva