Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Keramický nůž Santoku

Keramický nůž Santoku
Keramický nůž Santoku
 
 

Keramický nůž Santoku Výrobky Böker Ceramic jsou vyrobeny z pevného a odolného materiálu, srovnatelného s přírodním diamantem, který byl vyvinut pro letecký a kosmický průmysl. Keramické nože jsou a zůstávají stále velmi ostré. Jed

Cena s DPH 2 519 Kč
Skladem 2 ks

množství 
 
 
Kategorie: Keramické nádobí
Kód: bok1
Záruka:
Výrobce: nádobí
 
 

Keramický nůž Santoku 18cm

Santoku nůž s anatomickou rukojetí.

HI-TECH keramické nože BÖKER Solingen
  • délka čepele 18 cm
  • keramický
  • bílý

Výrobky Böker Ceramic jsou vyrobeny z pevného a odolného materiálu, srovnatelného s přírodním diamantem, který byl vyvinut pro letecký a kosmický průmysl. Keramické nože jsou a zůstávají stále velmi ostré. Jednoduše řečeno, tato kolekce kuchyňských nožů s keramickými čepelemi zůstává ostrá delší dobu, než jakýkoli jiný nůž. Nejen, že tyto nože s největší pravděpodobností nebudete muset nikdy brousit, navíc nemají žádný vliv na chuť jídla.

Překvapivě lehké, snadno uchopitelné, ergonomické Delrin rukojeti jsou navrženy tak, aby snižovaly únavu při opakovaném řezání. Delrin je vysoce kvalitní nerozbitný materiál (sklolaminátový plast polyamid). Design rukojetí zaručuje bezpečnost a pohodlí při použití těchto hi-tech nožů.

Nože lze mýt v myčce, jsou nerezové, lehké, antimagnetické a bez chuti.

 

Nůž je určen k řezání a nože Ceramic řežou efektivněji než nože ocelové. Jejich extrémní tvrdost zaručuje výkon, který jste nikdy předtím nezažili. Na rozdíl od pilkového nože Vám nože Ceramic zaručí hladký a čistý řez.

 

Jak se liší od ocelových nožů?

  • tvrdostí - tvrdší je pouze diamant
  • nikdy nezreziví
  • jsou bezpečné pro mytí v myčce
  • nepokazí jidlo kovovou chutí
  • extrémně lehké
  • vydrží velmi vysoké teploty
  • nemagnetické

 

Protože je keramický nůž méně pružný než konvenční nože, je důležité řídit se uvedenými pokyny: 

  • Abyste bez námahy nakrájeli všechny druhy připravovaných potravin, stačí na citlivé ostří pouze jemně přitlačit. Při řezání masa na plátky se snažte nezasáhnout kost.
  • Nepoužívejte svůj keramický nůž na řezání mražených potravin.
  • Příliš velký tlak může způsobit odštípnutí části ostří.
  • Vyvarujte se upuštění nože na tvrdé povrchy. Nepoužívejte na páčení. Pamatujte na to, že materiál Ceramic není pružný. Na zlomení nebo vyštípnutí nože se nevztahuje záruka.
 
 

káva