Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Hausbrandt Espresso Venezia - 1kg, zrnková káva

 

Hausbrandt Espresso Venezia - 1kg, zrnková káva Káva Hausbrandt Venezia je následovník tradiční směsi Superbar.Díky svým vlastnostem, jako jsou plné tělo a silná dlouhotrvající chuť velmi dobře hodí jak pro kancelářské kávovary, tak

Cena s DPH 579 Kč
Skladem 5 ks

množství 
 
 
Kategorie: Hausbrandt
Kód: hausbrandt8
Záruka:
Výrobce: Hausbrandt
 
 

Hausbrandt Espresso Venezia - 1kg, zrnková káva

Hausbrandt Venezia je směs 65% arabiky a 35% robusty s velmi nízkou kyselostí.

Káva Hausbrandt

Díky svým vlastnostem, jako jsou plné tělo a silná dlouhotrvající chuť velmi dobře hodí jak pro kancelářské kávovary, tak i pro filtrové přístroje. Pro tento druh kávy společnost Hausbrandt používá směs šesti různých kávových zrn s plným tělem a dlouhotrvajícím aroma.

Káva Hausbrandt

Základní myšlenkou vzniku druhu Venezia bylo vyvinout ideální kombinaci kávy pro kanceláře a menší bary s chutí a výrazem ležícím mezi Hausbrandt Academica a Hausbrandt Gourmet. Káva se vyznačuje mimořádným bohatstvím chutí s kořeněnou intenzivní příchutí. Káva Hausbrandt Venezia je ideální kávou pro všechny kávové nápoje jako cappuccino, latte nebo Macchiatto.

Káva Hausbrandt

Torrefazione Hausbrandt byla založena v Terstu v roce 1892. Svojí kvalitou a tradicí patří Hausbrandt mezi nejuznávanější kávy Itálie, což dokazuje i označení „káva roku 2003 a 2004“ hodnocená kavárníky a cukráři celé Itálie. Káva Hausbrandt vsází na tradice a kvalitu.

Káva Hausbrandt

V samosprávném přístavu Terst roku 1892 zakládá rakouský námořní důstojník, kapitán Hermann Hausbrandt, společnost „Specialità Caffè Hausbrandt“. V té době již město patřilo k nejvýznamnějším evropským střediskům dovozu a zpracování kávy. Díky vytvoření dokonalého distribučního systému získala společnost Hausbrandt pověst výrobce, který je schopen uskutečnit dodávky rychle a včas. Nejnovější technologie, jako byly první stroje na elektrický proud s patentovaným způsobem pohonu a následného chlazení pražící nádoby, tzv. „Grevenbroich“, se tu začaly používat za účelem dokonalého způsobu pražení a následného chlazení pro zachování aroma. Firma, jako jedna z prvních, své zboží balila a přepravovala v uzavřených kovových sudech.

 
 

káva