Fialová kukuřice Maiz Morado 1000g
Fialová kukuřice Maiz Morado 1000g Kukuřice pochází z Ameriky, z peruánských And, kde byla vypěstována z planých rostlin. Kukuřici pěstovali američtí indiáni již před 5000 lety. Dnes se pěstuje všude v Evropě, ale největším pěstit
Cena s DPH | 1 199 Kč |
Fialová kukuřice Maiz Morado 1000g
Kukuřice pochází z Ameriky, z peruánských And, kde byla vypěstována z planých rostlin. Kukuřici pěstovali američtí indiáni již před 5000 lety. Dnes se pěstuje všude v Evropě, ale největším pěstitelem na světě zůstaly Spojené státy. Kukuřice zde prodávaná pochází z Peru.
Fialová kukuřice
Fialová kukuřice je nejčasteji využíváná jako prostředek k udržování zdraví močového ústrojí a zažívacích funkcí. Močové ústrojí je názvem pro celou skupinu dutých orgánů, začínaje od ledvin až po močovou trubici. Fialová kukuřice taktéž přispívá k udržení zdraví srdce.
Fialová kukuřice
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat vás o pozitivních účincích fialové kukuřice na váš organismus. Informace o působení si můžete přečíst v herbáři.
Fialová kukuřice
Dávkování a způsob přípravy: 1 čajovou lžičku prášku denně rozmíchat ve vodě, mléku nebo ovocné šťávě a vypít. Nejlépe ráno při snídani. Pro zvýšení nutriční hodnoty možno přidat všude tam, kde se používá kukuřičná mouka.
K výrobě naší fialové kukuřice se používají kukuřičně klasy, proto je tak temně fialová a obsahuje více látek. Na trhu se nachází i mouka z kukuřičných zrn. Zrno má však pouze fialovou slupku, po namletí je tedy prášek ze zrn světlý. Mouka z kukuřičných klasů je 3x dražší než-li ta ze zrn, několikanásobně však účinnější.
Fialová kukuřice
Náš tip: Takto připravený nápoj (ve vodě) smíchat s ananasovým džusem cca 1:1, přidat špetku skořice, zamíchat a podávat
TIP na přípravu: požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2x více vody nežli obsahu prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky.
Surovina pro přípravu bylinného čaje - nálevu