Lahodná francouzká tmavá krémová čokoláda s jemným nádechem vanilky je vyrobena podle tradiční…
Bílá čokoláda Trésor au chocolat blanc je vhodná k přípravě horké čokolády.
Kakaový prášek speciálně navržený k přípravě autentické horké čokolády. Vhodná i pro profesionální…
Vysoce kvalitní italská krémová čokoláda bristot vhodná pro profesionální i domácí použití.
Lískový oříšek obalený v mléčné čokoládě.
Vysoce kvalitní italská krémová čokoláda bristot vhodná pro profesionální i domácí použití.
Bohatá toustová chuť pražených mandlí se snoubí s kakaem a ovocnými tóny bahibe mléčné čokolády 46%.
Velmi jemná vyvážená chuť mléčné čokolády s plnou chutí mléka, doplněná pekanovými ořechy.
Dokonalé propojení jemné mléčné čokolády a karamelu se sušenkovými křupavými kousky .
Tmavá čokoláda s obsahem kakaa 66% Intenzivní chuť čokolády s tóny pražených ořechů a dřeva,…