Valrhona Bahibe 46% mléčná 70g
Jemná mléčná čokoláda s obsahem kakaa 46%. Obsahuje kakaové boby z Dominikánské republiky.
Výrobce: Valrhona, Francie
čokoláda
Bahibé má vysoký obsah kakaa, který vyhlazuje jemnou mléčnou příchuť intenzivními čokoládovými tóny a ořechovými podtóny, poté odhaluje ovocnou kyselost a mírné hořké zakončení.
Jemná sladká hořkost, silná a přetrvávající chuť čokolády na patře.
čokoláda
Obsah kakaa: 46%
Váha: 70 g
čokoláda
Slunečné podnebí a pravidelné deště Santo Domingo vytvářejí úrodnou půdu, která živila její historické lesy a sady, což z ní činí ideální zemědělskou půdu pro pěstování kakaa. Valrhona již deset let kurátoruje dokonalé pěstební podmínky a buduje silné vztahy s dominikánskými výrobci, aby vytvořila výrazné kakao a rozšířila paletu vynikajících čokolád. Valrhona využívá odborné znalosti a praktický přístup s místním partnerem k výběru nejlepších kakaových bobů na ostrově. Spojili úsilí o dokonalé exkluzivní metody kvašení a sušení, aby vytvořili toto vynikající kakao. Valrhona se pustila do srdce této jedinečné části světa a hledala inspiraci a ingredience pro nový Grand Cru BAHIBE Lactée.
Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čokolády s komplexní, vyváženou a konzistentní čokoládouvou chutí. Tato mise excelence pokračuje,když gastronomické tradice renomovaného údolí Rhôny najdou požitek v každé chutnající vůni vynikající čokolády Valrhony. Téměř za sto let Valrhona vytvořila řadu jedinečných a rozpoznatelných aromatických profilů zdokonalením technik pro zvýšení chuti vzácných kakaových bobů pěstovaných na půdě mistrovsky vybrané pro svoji potřebu.
čokoláda
V dnešní době se přední cukráři a náročnější labužníci spoléhají na odborné znalosti společnosti Valrhona, aby zažili to nejlepší,co čokoláda může být.