Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Valrhona čokoláda Tanariva 33 % 70 g

 

Čokoláda TANARIVA 33% - mléčná 70g,Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čok

Cena s DPH 78 Kč
Skladem 6 ks

množství 
 
 
Kategorie: Čokoláda
Kód: Čokoláda valhora4
Záruka:
Výrobce: Valrhona
 
 

Čokoláda TANARIVA 33% - mléčná 70g

Jemná mléčná čokoláda s obsahem kakaa 33%. Obsahuje kakaové boby z Madagaskaru.
Výrobce: Valrhona, Francie

TANARIVA 33% vyjadřuje rovnováhu kyselých chutí, zjemněných výraznými mléčnými karamelovými tóny. Světlé barvy s bronzovými nuancemi této delikátní mléčné čokolády jsou velmi typické pro Madagaskar, kde se získávají.

čokoláda

Tanariva nabízí vyvážený chuťový profil citrusů vyhlazený výraznými mléčnými a karamelovými tóny.

 

čokoláda

Obsah kakaa: 33%

Váha: 70 g

čokoláda

Valrhona vyrábí nejlepší čokoládu v malé vesnici Tain L'Hermitage ve Francii od roku 1922. Zakladatel společnosti a cukrář Albéric Guironnet se od počátku věnoval tvorbě jedinečné kvalitní čokolády s komplexní, vyváženou a konzistentní čokoládouvou chutí. Tato mise excelence pokračuje,když gastronomické tradice renomovaného údolí Rhôny najdou požitek v každé chutnající vůni vynikající čokolády Valrhony. Téměř za sto let Valrhona vytvořila řadu jedinečných a rozpoznatelných aromatických profilů zdokonalením technik pro zvýšení chuti vzácných kakaových bobů pěstovaných na půdě mistrovsky vybrané pro svoji potřebu.

čokoláda

V dnešní době se přední cukráři a náročnější labužníci spoléhají na odborné znalosti společnosti Valrhona, aby zažili to nejlepší,co čokoláda může být.

Slunečné podnebí a pravidelné deště Santo Domingo vytvářejí úrodnou půdu, která živila její historické lesy a sady, což z ní činí ideální zemědělskou půdu pro pěstování kakaa. Valrhona již deset let kurátoruje dokonalé pěstební podmínky a buduje silné vztahy s dominikánskými výrobci, aby vytvořila výrazné kakao a rozšířila paletu vynikajících čokolád. Valrhona využívá odborné znalosti a praktický přístup s místním partnerem k výběru nejlepších kakaových bobů na ostrově. Spojili úsilí o dokonalé exkluzivní metody kvašení a sušení, aby vytvořili toto vynikající kakao. Valrhona se pustila do srdce této jedinečné části světa a hledala inspiraci a ingredience pro nový Grand Cru BAHIBE Lactée.

 
 

káva