Nákupní košík
0 kusů za 0 Kč
 
 

Bristot tiziano 6 kg

 

káva bristot tiziano 6kg zrno Tiziano je vrcholná směs firmy Bristot. Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii.

Cena s DPH 2 592 Kč
Skladem 2 ks

množství 
 
 
Kategorie: Bristot
Kód: Bristot13
Záruka:
Výrobce: Bristot
 
 

Bristot tiziano 6 kg

Tiziano je vrcholná směs firmy Bristot. Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii.

Káva Bristot tiziano

V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech po sousedních vesnicích. Jedno italské přísloví jasně vystihuje tuto značku: Je jednodušší změnit víru, než značku kávy, kterou pijete. Od svého založení, v malebném podhorském městečku Belluno, uznává společnost stále stejnou myšlenku, a to záruku kvality a výjimečnosti.

Káva Bristot tiziano

V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality k výrobě dokonalého italského espressa. Důležitými kritérii byly výběr kvalitních kávových zrn přímo od výrobců, vhodné mísení a používání stále novějších technologií.

Káva Bristot tiziano

Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. V tomto roce slaví již 95 let od svého vzniku. Káva Bristot vyráběná v Belunu v Itálii byla mezi prvními exportovanými zančkami na evropský trh. A od té doby si získala uznání po celém světě. Bristot Tiziano je pražená pouze z nejlepší kávy Arabica ze Střední Ameriky.

Káva Bristot tiziano

Podíl pět procent z kávových zrn Robusta dává této směsi nádherně lehkou cremu s lehce ořechovou sladkou příchutí. Na druhé straně 95% kávy Arabica zaručuje její vyváženou chuť. Skvěle se hodí pro přípravu espressa, cappuccina, nebo i lehke snídanové kávy. Jemné a pomalé pražení kávy Bristot Tiziano vytváří nízký podíl kyselosti zabraňující podráždění žaludku.

 
 

káva