Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé) 340g
Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé) 340g Pečené černé olivy jsou pochoutkou pro opravdové gurmány. Snoubí v sobě lahodnou chuť oliv odrůdy Nocellara del Belice a výraznou plnost, kterou dodává pozvolné pečení. Tyto olivy si nejlép
Cena s DPH | 199 Kč |
Skladem 2 ks
Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé) 340g
Baked Black Olives in Brine (Olivy Černé)
- Pečené černé olivy
- Pěstované na západní Sicílii
- Světoznámá odrůda Nocellara del Belice
- Pěstované na západní Sicílii
- Světoznámá odrůda Nocellara del Belice
Pečené černé olivy jsou pochoutkou pro opravdové gurmány. Snoubí v sobě lahodnou chuť oliv odrůdy Nocellara del Belice a výraznou plnost, kterou dodává pozvolné pečení. Tyto olivy si nejlépe užijete samotné, jako předkrm nebo s kvalitním vínem.
Case di Latomie – místo, kde se rodí monokultivar Nocellara del Belice
Podél kopců západního pobřeží Sicílie se táhnou olivové háje, které se mírně svažují směrem ke křišťálově čistému moři a starověké řecké kolonii Selinunte, kde olivovníky rostou už po staletí. Zde se nachází ekologická farma "Case di Latomie ", kterou vlastní rodina Centonze. Statek je zasazen do místa prosyceného historií “na každém kroku“ a pokrývá plně oplocenou plochu téměř 35 akrů. Okouzlující scenérie staletých olivových a citrusových hájů se nachází mezi antickými lomy " Latomie " a starobylými zdmi kamenného oplocení "Conigliere" v krajině typické pro dlouhé relaxační procházky. Pěstují se zde jen citrusové a olivové stromy, jejichž předností je organický způsob pěstování, tedy kvalita BIO.
Kolonie Selinunte byla založena už v sedmém století před naším letopočtem, přičemž výroba olivového oleje se datuje do století pátého. Pěstování oliv v této oblasti má tedy více než tisíciletou tradici. A právě díky tomu patří značka Centonze mezi nejkvalitnější producenty olivových produktů na celém světě.
Balení: 340g
Upozornění: Po otevření uchovávejte v lednici. Skladujte na tmavém, chladném, suchém místě.
Složení: pečené černé olivy, voda, sůl, regulátor kyselosti kyselina mléčná.
Pečené černé olivy ve slaném nálevu.