Aveiro Tmavé maso z tuňáka v rostlinném oleji 120g
Aveiro Tmavé maso z tuňáka v rostlinném oleji 120g,Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jd
Cena s DPH | 54 Kč |
Aveiro Tmavé maso z tuňáka v rostlinném oleji 120g
Kousky tmavého masa, které má tu nejsilnější chuť ze všech částí tuňáka pruhovaného, naložené v rostlinném oleji. Přestože jde o netradiční tmavou barvu masa, patří dnes mezi nejvyhledávanější pochoutky.
Výrobce: | Aveiro |
Složení: | Tmavé maso z tuňáka pruhovaného, rostlinný olej, sůl |
Země původu: | Portugalsko |
Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jde o část tuňáka s tmavým masem, které vyniká výraznou rybí chutí a patří mezi nejvyhledávanější ryby. Ne náhodou se tuňákovi přezdívá „mořská kráva“. Díky tomu, že toto maso nikdy nepáchne rybinou, pochutnají si na něm i ti z vás, kteří nemají rádi ryby. Dejte mu šanci a vychutnejte si opravdovou delikatesu.
Naše společnost je součástí skupiny rodinných firem z oblasti strategicky položeného portugalského přístavního města Aveiro. Historie firmy se začala psát v roce 1928 s hlavním zaměřením na rybolov v dálných vodách, a tak od počátku byly lodě vysílány až k neposkvrněným vodám Grónska. Dnes již patříme mezi největší portugalské společnosti podnikající v oblasti rybářského průmyslu. Velmi si vážíme naší skoro 90leté existence a hrdě neseme dědictví našich otců a praotců.Hluboce si ceníme každého zákazníka, malého či velkého, a vkládáme nejvyšší důraz na zákaznické služby. Velikost naší firmy nám umožňuje unikátní flexibilitu a schopnost přizpůsobit se individuálním potřebám našich odběratelů a to bez ohledu na velikost objednávky či finální destinace. Naše produkty jsou ztělesněním našeho postoje k vyvážení moderních technologií s tradiční výrobou. Když jde o kvalitu, žádný detail není malý.
Za těch více než 50 let se ovšem naše strategie a management změnily, a tak dnes zpracováváme pouze tuňáky a tresky. Co se ale nezměnilo, je tradiční ruční výroba a nejkvalitnější ingredience. Jediné stroje, které používáme, jsou ty na naplnění konzervy olejem a její sterilní uzavření.